måndag 13 augusti 2012

Hösten närmar sig

Ojojoj vad tiden rusar iväg. Jag har ju inte haft många tankar på bloggen den senaste månaden då jag fortfarande är i Grekland. Här går livet i sakta mak, man tar dagen som den kommer, klockorna är undanlagda och mailen läses sporadiskt. Istället njuter jag av ledigheten, läser böcker, badar, äter, dricker och kramas mycket med mina älsklingar (maken och barnen). Katten har fått smaka på att vara turist i Grekland hon också, med en och annan sommarförälskelse. Men snart är det slut med allt detta fina för det börjar bli dags att packa väskorna och åka hem till Stockholm. Jobb, skolor och vardag väntar och även lite svalare väder. Efter två månader med värmeböljor (rekordet här hos oss var 44 grader i skuggan) ser vi lite fram emot regn och rusk och att få krypa upp i favoritfåtöljen och dricka en kopp te. Kanske till och med elda i spisen.

Men fram tills dess skördar vi våra första fikon (äntligen är trädet så gammalt att det har fått finfina fikon som vi kan njuta av).

1 kommentar:

Mia sa...

Gud vad det låter lyxigt med två månader utomlands. Hur bor ni då? Inte stannar ni på hotell i åtta veckor? Tips på var man kan finna långtidsboende eller har ni kanske ett eget hus därnere?