fredag 11 februari 2011

Fredag igen...

... och här i Stockholm vill man bara stanna inomhus. Det har snöat sedan igår och det går inte att ta sig någonstans. ALLA bussar är inställda på grund av halka, t-banan och pendeltågen är drabbade av stora förseningar och inställda tåg. Jag säger bara - fy sjutton. Som tur är kan jag gå dit jag måste ta mig, men helst vill jag bara stanna inne. Imorgon ska dottern åka skidor i Romme, men kanske blir det iställt om det fortsätter att snöa så här, för bussen lär inte kunna ta sig fram. Och sonen ligger hemma och är sjuk. Stackarn. Så vad kan man muntra upp sig med då? Jo lite av varje. Något gott att äta, som minisemlor kanske. Och kanske en god bok? Eller något fint att unna sig? Möjligheterna är många. Trevlig helg!

Recept på minisemlor hittas bl.a. här.

"The Return" av Victoria Hislop. Härlig bok som utspelar sig i Granada, både på 2000-talet och under 1930-talet, då inbördeskriget i Spanien bröt ut. Kärlek, spänning, sorg och så en massa dans. Mycket fin.

Och så en fin liten plånbok, tillräckligt stor för mynt och kreditkort. Helt i min stil. Från See by Chloé. Hittas här.

3 kommentarer:

Tina sa...

Många trevliga fredagstips! Blir onekligen galet sugen på semla, får nog bli en till kaffet lite senare idag:)!
Önskar dig en trevlig helg!
Kram

FaB Keramik sa...

Usch ja, här är det också snöigt värre. Igår vågade jag inte ens köra hem med barnen i bilen från dagis.. Man ser ju inte vad som är väg och dike, läskigt!
Nu vill jag inte ha mer vinter. Får nog ta och trösta mig med en semla jag med.
Trevlig helg!

Lena Roos sa...

Hej du!
Såg i ett inlägg från i sommar att ni skulle semestra i Pilionområdet..Jag är ju stooor greklandsälskare, och till min glädje så börjar ju Ryanair att flyga till Thessaloniki!! Har suttit och drömt mig bort hela helgen, vi har varit på Thassos en gång men skulle gärna flyga till T och sen försöka ta oss neröver till Pilion. Så nu undrar jag om du har några tips? Tåg, hyrbil, buss? Byar att besöka? Lite hemliga stränder? Allt!!
Du får gärna maila mig om du inte svarar här på din blogg: roosa64@spray.se. Ha en bra dag i vintriga Stockholm! Hälsningar Lena Roos